Magneetvissen - PowerLift Vismagneet 140KG

Magneetvissen - PowerLift Vismagneet 140KG

74.50

PowerLift Vismagneet met een trekkracht van 140 Kilo

Deze PowerLift vismagneet heeft een extra gewicht van 2 kilo van RVS. De RVS doet de kracht van de magneet niet verminderen en gaat ook niet roesten. Door deze verzwaring kun je dieper magneetvissen dan de vismagneten zonder verzwaring.

Het gewicht van de PL140 vismagneet is 2,42 kilogram.

De PowerLift PL140 vismagneet heeft een stalen behuizing met daar binnenin een rubberen rand om de schok te absorberen om te voorkomen dat de magneet snel kapot gaat als deze aangetrokken wordt door een ijzeren voorwerp.

Powerlift vismagneten liggen zeer goed in de hand, de verzwaring is als handvat gebruiken en je kunt hem daar vastpakken om in het water te gooien.

Dankzij de verzwaring op deze vismagneet zul je dieper in de modder en de slijk kunnen vissen.

Neodymium magneet in stalen pot met boor- en verzinkgat. 20 meter nylon touw met een breekkracht van 750 kilo en een snelsluiting voor bevestiging aan broekriem, kortom een complete set voor magneetvissen.

Elke vismagneet wordt geleverd met degelijk touw, een bout voor het touw aan vast te maken en een musketon waarmee je het touw bijvoorbeeld aan je riemlus kunt bevestigen zodat je de vismagneet niet kunt verliezen tijdens het magneetvissen. Alles is in een degelijke uitvoering.

PowerLift magneten zijn verkrijgbaar met 3 verschillende trekkrachten:
PL90 – Magneetvissen met 90 kilo trekkracht
PL140 – Magneetvissen met 140 kilo trekkracht
PL180 – Magneetvissen met 180 kilo trekkracht

PowerLift Vismagneet